wij feesten alles!
 - JACKS OF ALL TRADES -

de band - even voorstellen

We bestaan uit een aantal zeer ervaren en vaardige muzikanten die staan te trappelen om een feestje te bouwen. 

Wie? Nou deze dus:


arjan - zanger


Ervaren zanger die nergens voor terugdeinst. Van Snoeiharde rock tot uiterst gevoelige ballads, met of zonder Fanfare, op of van het podium, deze muzikale kameleon kleurt bij elk arrangement. Met of zonder gitaar gaat Arjan langs alle hoeken van het feest.


matthijs - toetsenist

Matthijs ZonneveldOnze onvolprezen toetsenist. Het gerucht gaat dat hij zo snel speelt dat hij wel elf vingers moet hebben hoewel niemand dat nog objectief heeft kunnen vaststellen. Professioneel in hart en nieren. Daarnaast zingt hij ook de tweede stem. 


iwan - gitarist


Brullende solo's en giftige riffs. Geef ‘m zes snaren, en hij gaat helemaal los! Soms speelt hij de nummers zoals op de plaat, maar liever improviseert hij wat. Verzorgt hier en daar ook een ondersteunende vocaal. Verder bemoeit hij zich met de geluidstechnische aspecten van de band.


ruud - bassist én dj 

Ruud

De regel-meester van de band. Onnavolgbaar op zijn basgitaar. Kent meerdere versies van dezelfde nummers (waaronder ‘I Wanna Dance With Somebody’). Geestelijk vader van de meeste medley’s en waanzinnige muzikale combo’s. Als mixmeister masht hij moeiteloos Macklemore, Bon Jovi en Gavin DeGraw up. Tijdens de pauze en na afloop brengt hij als DJ  het publiek in extase met perfect gekozen knalhits. 


pierre - drummer

Pierre Denissen

Als drummer van de groep is hij ook dynamische en fit. Geroemd om zijn drumsolo’s, strakke ritmes en onvermurwbaar tempo, vormt hij de spil en ruggengraat van de Jacks. Met een grote glimlach speelt hij alle klassiekers aan elkaar, of hij ze nou kent of niet. 


 geluidstechnicus


Afhankelijk van de grootte van de locatie nemen we één of meerdere ervaren geluidstechnici en apparatuur mee!