wij feesten alles!
 - JACKS OF ALL TRADES -

even voorstellen

We bestaan uit een aantal zeer ervaren en vaardige muzikanten die staan te trappelen om een feestje te bouwen. 

Wie? Nou deze dus:


arjan - zanger


Ervaren zanger die nergens voor terugdeinst. Van Snoeiharde rock tot uiterst gevoelige ballads, met of zonder Fanfare, op of van het podium, deze muzikale kameleon kleurt bij elk arrangement. En liefst zien we hem met zijn gitaar in de schaduw van oppergitarist Iwan spelen.


pieter - toetsenist


Onze onvolprezen toetsenist. Het gerucht gaat dat hij zo snel speelt dat hij wel elf vingers moet hebben hoewel niemand dat nog objectief heeft kunnen vaststellen. Professional in hart en nieren. Daarnaast speelt hij alle mondharmonica solo’s en zingt hij foutloos de tweede stem, ook tijdens repetities. 


iwan - gitarist


Brullende solo's en giftige riffs. Geef ‘m zes snaren, en hij gaat helemaal los! Soms speelt hij de nummers zoals op de plaat, maar liever improviseert hij wat. Verzorgt hier en daar ook een ondersteunende vocaal. Verder bemoeit hij zich met de geluidstechnische aspecten van de band en het kabelmanagement!


ruud - bassist én dj 


Muzikaal leider van de band. Onnavolgbaar op zijn basgitaar. Kent meerdere versies van dezelfde nummers (waaronder ‘I Wanna Dance With Somebody’). Geestelijk vader van de meeste medley’s en waanzinnige muzikale combo’s. Als mixmeister masht hij moeiteloos Macklemore, Bon Jovi en Gavin DeGraw up. Tijdens de pauze en na afloop brengt hij als DJ  het publiek in extase met perfect gekozen knalhits. 


kasper - drummer


Als jongste van de groep is hij ook de meest dynamische, fitte en intelligente. Geroemd om zijn drumsolo’s, strakke ritmes en onvermurwbaar tempo, vormt hij de spil en ruggengraat van de Jacks. Met een grote glimlach speelt hij alle klassiekers aan elkaar, of hij ze nou kent of niet. Verzorgt onze social media en hij is de enige vrijgezel in de groep!
Dus dames: pak je kans!!!


 geluidstechnicus


Afhankelijk van de grootte van de locatie nemen we één of meerdere ervaren geluidstechnici mee!